Thema party's en genderreveals

Thema feesten zijn er natuurlijk in heel veel verschillende stylen, wij helpen je er graag bij om echt dat Wow effect geven.

TIP! Combineer bijvoorbeeld je party met een tassel ballon perfect voor een speciale actie waarmee je de aandacht wilt trekken! Met deze ballon zorg je zeker voor een uniek feestje! Je kunt de ballon in alle kleuren bestellen en de tassels kun je zelf in 3 kleuren samenstellen.  Je kunt werkelijk alle kanten op met de tassel ballonnen, je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een transparante ballon te laten vullen met confetti die geeft ook dat extra Wow effect!

De lange tassels tassels zijn alleen mogelijk onder 3ft ballonnen (circa 90cm) dit komt door het gewicht van de tassels. 

De grote helium ballonnen met een doorsnede van circa 90 cm, zweven circa 3 dagen. Dit kun je door middel van hi-float nog verlengen tot gemiddeld 10 dagen! 

Advies nodig? of heb je een andere vraag? 
Hierboven zie je een greep voor inspiratie. Voor tarieven of advies kun je met ons contact opnemen , of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Pin It on Pinterest