Hoe plan ik een baby shower?

17-01-2020

De perfecte baby shower wie wilt dat nou niet! Alles moet tot in de puntjes geregeld zijn en natuurlijk moet het ook een verrassing blijven. HOE DOE JE DIT?

Stap 1: Nodig de dichtstbijzijnde mensen uit om deze dag mee te vieren.

Stap 2: Zoek een geschikte locatie. Bij mooi weer raad ik echt http://lhirondelle.nl/ aan in Hoofddorp. In bovenstaande foto’s kun je zien hoe GEWELDIG de locatie is! Als het een beetje slecht weer is wat heel goed mogelijk is in Nederland, is dat geen probleem. Het is namelijk mogelijk om het dak te sluiten zodat niemand word nat geregend hoe fijn:).

Stap 3: Styling, decoratie, sweets of taart of taart en sweets. Keuzes moet je maken haha! Niet lang geleden hebben wij samen met een party planner/styliste een super mooie baby shower met vlinder thema mogen decoreren en in de foto’s kun je al zien dat het er ON-FLEEK uit zag. Taart en sweets verzorgd door www.guitycakes.nl en de decoratie door ons natuurlijk 🙂

Stap 4: PLAN A DATE! Doe dit natuurlijk zo onopvallend mogelijk. Probeer de aanstaande moeder al ruim van te voren op de hoogte te brengen dat jullie uit eten gaan of dat je wilt dat ze met je mee gaat naar een belangrijke afspraak. Want het leukste is dat het ook echt als een verrassing komt:)

My perfect Sweettable
met een kleine bite hmmm delicious!!

  • Vlinder taart 20 persoons
  • 12 cupcakes
  • 12 cakepops

Decoratie: Thema Event 

Styling: https://www.instagram.com/preciouseventsplanner/?hl=nl

Taart en sweets: https://www.guiltycakes.nl/

Pin It on Pinterest